Yvonne van Almaren
Internet is een medium dat steeds in beweging is. Yvonne van Almaren is al ruim 17 jaar actief als webdesigner en webredacteur voor diverse opdrachtgevers. “De combinatie van creativiteit en techniek past bij mij. In dit vak moet je voortdurend bijleren. Nieuwsgierigheid is een eerste vereiste.” De laatste jaren werk ik met WordPress. Ik vind het een uitdaging om mensen die niet veel affiniteit hebben met computers en internet wegwijs te maken.

Ondernemers inspireren
Yvonne wil kleine organisaties en zelfstandigen inspireren en verder helpen. Dat doet ze door mee te denken, aan het denken én aan het werk te zetten. Luisteren, vragen stellen, vragen beantwoorden. Om zo te komen tot een slim en strategisch gebruik van website en sociale media. Jouw unieke media mix. Daar is E-vonne goed in.

Bewaar de Herinnering

Het begon als een mooi en uitdagend project en is inmiddels uitgegroeid tot een tweede bedrijf. Samen met de NS en ontwerpster Leonie Brinks heb ik de herinneringsdoos voor op de werkvloer ontworpen. De collectie is uitgebreid met een mooie herinneringsmap in schuifcassette in samenwerking met Marieke van de Pol van Papieren Zaken. Met Bewaar de Herinnering wil ik een concept neerzetten voor allerlei herinneringsproducten voor particulieren en bedrijven: mooie handgemaakte boeken, dozen, mappen en levensverhalen in een uniek handgebonden boek. Meer informatie op www.bewaardeherinnering.nl.

MEER OVER MEZELF

Muziek

Muziek is een belangrijke inspiratiebron in mijn leven. Ik speel tenorsaxofoon in saxofoonkwartet Blovi. Ik bespeel ook de Hang drum. Een bijzonder en relatief jong instrument afkomstig uit Zwitserland. Ik treed graag op en luister ook graag naar andere mensen die muziek maken.

Boeken en boekbinden
Boeken zijn er altijd geweest in mijn leven. Als lezer, als liefhebber en sinds kort als maker, als boekbinder. Ik volg de opleiding tot handboekbinder en hoop nog vele mooie boeken, albums en dozen te kunnen maken.

Van hout houden
Een tijd geleden heb ik het beeldhouwen in hout ontdekt. Daarvoor werkte ik in steen, maar hout is waar ik van hou.

Ik woon in Loenen aan de Vecht. Ik werk op m’n werkplek in Utrecht.

Reacties van klanten

“Ik heb mijn website door Ivonne laten vernieuwen én laten omzetten naar WordPress. Mijn ervaringen zijn buitengewoon positief. Yvonne is betrouwbaar: ze komt afspraken na. Dat was voor mij heel belangrijk! Ze is geduldig en invoelend. Ze wist mijn ideeen en vragen prima te vertalen in een mooie en praktische website. Onze samenwerking liep als een trein: snel en soepel. Ik ben erg tevreden over hoe mijn website uiteindelijk is geworden. Dank je wel Yvonne!”

Ria Nagel, Ankerplaats voor HSP

“Yvonne heeft prachtige websites voor UNIKdesign en Kraamkadoosje gemaakt en verzorgd eveneens de nieuwsbrieven; naar grote tevredenheid! Zij is een vakvrouw, heeft aan een half woord genoeg en draagt heldere creatieve ideeën en oplossingen aan.”

Marthe Elfring, UNIKDesign, Utrecht

“Ik heb een groot compliment voor je: ik ben benaderd door Life Style Xperience van RTL4: ze willen een TV-opname bij ons houden voor een uitzending over de zorg en in het bijzonder over orthopedische schoenen. De redactie zocht op Google naar een geschikt orthopedisch bedrijf en steeds kwamen wij goed naar voren bij zoekopdrachten! De website sprak ze aan, sprankelend, met leuke foto’s van het pand, winkel, etc maar ook kwam het enthousiaste personeel goed naar voren! Wat een goed bericht hé, zijn we erg blij mee.”

Marieke de Groot, Heetkamp Orthopedie, Wapenveld